UVJETI PRODAJE

Uvjeti i pravila prodaje

Prodaja se odvija isključivo po plaćenoj ponudi te dogovorenom vremenu isporuke na jednoj od lokacija tvrtke Moderator d.o.o..
Moderator d.o.o. ne dostavlja proizvode.
Izražene cijene, dostupnost i slike proizvoda su indikativne prirode, te su podložne promjenama, te ovise o dostavljenoj ponudi kupcu.
Ponude prodavača su neobvezujuće. Posebice se zadržava pravo na prodaju ponuđene robe u međuvremenu.
U slučaju da naručeni proizvod nije raspoloživ, Moderator d.o.o. će obavijestiti kupca o trenutačnoj dostupnosti istog, te ga obavijestiti o slijedećem mogućem vremenu isporuke.

Reklamacije i jamstva

Moderator d.o.o. ne odgovara u slučaju gubitaka, oštećenja tijekom transporta, i neprikladnog skladištenja proizvoda. Moderator d.o.o. jamči za uobičajenu kvalitetu i kvantitetu proizvoda.
Reklamacije pogrešnih isporuka ili onih koje se tiču očiglednih nedostataka moraju se napraviti pismeno unutar 8 dana nakon isporuke proizvoda.
Povratne isporuke obrađuju se samo uz dogovor s nadležnim prodajnim uredom, koji izdaje odgovarajuću potvrdu o vraćenoj robi. Oznaka robe kao i podaci o referentnom računu odnosno otpremnici moraju biti navedeni u potvrdi o vraćenoj robi.

Privatnost podataka

Moderator d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka
Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Moderator d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U 2015. godini, tvrtka Moderator d.o.o. dobila je nagradu Ministarstva poduzetništva u kategoriji “Najbolji mali poduzetnik”.